автори Објавено од Ане Китаноска

Ане Китаноска

134 ОБЈАВИ 0 КОМЕНТАРИ

Дождливи улици преку објективот на Marius Vieth

Marius Vieth е 27 – годишен германец, вљубеник во уличната фотографија. Како што самиот кажува, толку вљубен што пред две години бил доволно луд...

Едноставни идеи за луѓе кои не се најдобри во „направи сам“...

Интернет просторот е преполн со совети како старите предмети да ги претвориме во нови и функционални или пак на нашиот дом да му дадеме...