Брендот Charlotte Olympia, по се изгледа дека се одлучил да ја одушеви секоја жена, претставувајќи ја новата шармантната капсула колекција – дизајнирана во соработка со Globe-Trotter компанијата, со “Wish You Were Here”, шарената и весела линија на чевли, која е направена во Англија и инспирираа од патувањата.

Кога подобро ќе размислиме, оваа шармантна колекција на чевли не потсетува на времето кога луѓето патувале со воз, читале книги и разговарале за нив.

Со оваа летна колекција, Charlotte Olympia ги допре сите наши авантуристички чула и не инспирира за некое егзотично патување. Вие каде ќе патувате?

Charlotte Olympia - inspirisana putovanjimaCharlotte Olympia - inspirisana putovanjimaCharlotte Olympia - inspirisana putovanjimaCharlotte Olympia - inspirisana putovanjimaCharlotte Olympia - inspirisana putovanjima

СПОДЕЛИ
Претходна објаваGiorgio Armani, корисни совети на модниот великан
Следна објаваЛуксузен хотел L’andana во Тоскана!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР