Црните масивни чизми се задолжителни за есенската сезона.

Кога зборуваме за удобни и практични чевли за есен, тогаш масовните црни чизми веднаш ми доаѓаат на ум – тие се идеални за забава и за канцеларија, не се плашат од нечистотија и вода. Затоа ваквите чизми ги обожаваат модните sвезди од целиот свет (Бела Хадид, Ирина Шајк, Џесика Алба), бидејќи се во можност да направат совршен дует со женски миди фустан, фармерки и бела маица.

Ве покануваме да се подготвите однапред за дождливата есен и да се инспирирате за есенското купување – во оваа колекција собравме класични модели, како и чизми со интересни отпечатоци и украси.

Патем, некои модели сега се во продажба со голем попуст.

 

 

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНАПРЕД, БЕЗ ДА СЕ ЗАБОРАВИ / 15. АКТО ФЕСТИВАЛ ЗА СОВРЕМЕНИ УМЕТНОСТИ 2020 ПРОДОЛЖУВА ВО ПРИЛЕП
Следна објаваПристигнаа првите модели есенски џемпери
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ