Бидејќи сонцето го гледаме се помалку, очите ни солзат кога ќе излеземе надвор, а капутот ни стана како втора кожа – навистина ни треба некое забавно парче да не расположи до пролетта. Нашиот омилен трик е пар добри чизми со необичен дизајн, принт или боја.

Во нашата галерија ви нудиме неколку интересни предлози, а ваш е изборот!

statement-boots-acne statement-boots-alexander-wang statement-boots-asos statement-boots-blue-tassel statement-boots-chloe statement-boots-daisystreet statement-boots-floral statement-boots-gucci1 statement-boots-hilfiger statement-boots-minkoff statement-boots-otk-blue-suede statement-boots-rose statement-tortoise

СПОДЕЛИ
Претходна објаваJOHNNIE WALKER BLENDERS’ BATCH RED RYE FINISH, виски за модерното време
Следна објаваНеобичен хипстерски новогодишен тренд!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ