“Помпони”, или шарени топчиња направени од меки материјали најчесто ги поврзуваме со зимски или детски стил на облекување. Помпоните посебно оние поситните се значаен елемент во етно-стилот и неретко ги украсуваат традиционалните носии, накит и верската облека. Ова лето помпоните се вратија на на голема врата на meinstream во модата. Можеме да ги видиме како украси на торбите, марамите, кафтаните, сандалите, накитот. Им даваат посебен шарм и разиграност на модните комбинации со воите живи бои и едноставниот стајлинг.

Интересно,зарем не?!pompom_moda_cijela1

08552bb09005dc93e15f752d1000a8d8

d2be7198c5b2c55d3b3a0eb54ee40f78

d4cb0bdc1741ad9a50f22e0e01329c8e

efafdc0bc12dd97aa5dca668744aae49

guess_jesen_cijela2

pompom_moda_cijela2 (1)

pompon5

 

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ