Прстени

Големите прстени или попознати како statement rings се во тренд последниве неколку сезони. Се носат преку ден и навечер, во секоја прилика. Ви претставуваме...

The Skin I Live In (2011)

Брилијантен пластичен хирург создава синтетичка кожа отпорна на сите видови повреди и оштетувања. Неговиот експеримент е мистериозна жена која го крие клучот на неговата...
video

Viva Vox | Prodigy акапела

Viva Vox е единствениот хор во Србија кој изведува интерпретации на поп/рок акапела  со beatbox. Нивниот глас е единствениот инструмент. Слушнете како звучи оваа прекрасна изведба...

Два дела од една целина | Sonia & Mark Whitesnow

Sonia и Mark Whitesnow од Русија функционираат и професионално и приватно како пар. Во нивната бранша, фотографијата, велат дека творат со отворено срце, многу...

Kреативни илустрации како од цртан филм | Sergio Membrillas

Sergio Membrillas е дипломиран сликар од Валенсија, Шпанија. Работел за клиенти од целата земјина топка и воедно е мајстор во правење илустрации за цртани...

The Vow | Љубовна приказна инспирирана од вистински настани

Пејџ (McAdams) доживува сообраќајна несреќа пред очите на саканиот  и паѓа во кома. Се буди со изгубена меморија, нејзиниот сопруг Лео (Tatum) мора да се бори...

Мојата сестра, мој чувар – Џоди Пико

Фасцинантна студија на карактери, врамена во комплексно грчевита приказна... преку наизменични перспективи на раскажување се цели кон неочекуван заплет чие обелоденување Ве носи до...

Да прегрнеме некој непознат како свој близок е во нашата природа

Прегратката е од суштинско значење за здрав психолошки, социјален и физички развој без разлика дали гушкаме некој близок или некој непознат. Ова видео,...

Алофага издуви (Самоа)

Уште едно чудо на природата познато под името Алофага издуви, со кое може да се сретнеме на Самоа. Овие "дупки низ кои се случуваат...

Време е за снешко

Ова е период од годината кога правиме снешко, нормално ако падне снег. Но, ако мислите дека онаа стандардна форма со три топки, морков место...

Бајка со тажен крај | Ruslana Korshunova

Руслана Сергеевна Коршунова е родена на 2 Јули 1987 година во Казахстан. Вистинска убавица позната по својата прекрасна, предолга и густа коса, заради која...

Млади креативци | Елена Пешевска Ека

Филигранската техника е испиративна сама по себе, нудејќи големи можности за манипулација и креација. Тоа го користи младата сликарка Елена Пешевска Ека создавајќи креации...