Хороскоп за ден 04.03.2018 година!

ОВЕН Се чувствувате постабилно и полека почнувате да се посветувате на работите кои долго ги одложувавте. Проблемот е во тоа, што прво се фаќате за...

Хороскоп за ден 18.05.2018 година!

Овен Ќе се однесувате непромислено. Можно е да пропуштите нови деловни понуди.  Во меѓучовечките односи покажувате нетрпение. Доколку сте во врска, иницијативата препуштете му ја...

Неделен хороскоп од 05.12 – 11.12.2016 година!

ОВЕН Работа - Ја запоставувате  сопствената кариера заради кариерата на партнерот, но сега тоа мора да се смени. Не можете да седите со скрстени раце. Љубов...

Хороскоп за ден 19.04.2018 година!

Овен Недоразбирањата со вашиот претпоставен, можат многу лошо да делуваат врз вашето напредување на професионален план. Бидете посмирени и обидете се да најдете заеднички јазик,...

Неделен хороскоп од 12.03. – 18.03.2018 година!

ОВЕН Работа - Позитивен аспект на вашите финансиски инвестиции. Иако оваа недела се се одвива добро, побарајте стручен совет. Љубов - Со љубовта, оваа недела се...

Хороскоп за ден 15.05.2018 година!

Овен Навистина среќен ден за претставниците родени во втората декада, бидејќи ќе сретнат сродна душа со која што ќе споделат незаборавни интимни моменти, а оние...

Хороскоп за ден 30.04.2018 година!

Овен Денес ќе бидете малку нервозни бидејќи не можете во целост да ги завршите планираните работи. Но, нервозата може само да ви одмогне. Најдобро е...

Хороскоп за ден 07.04.2018 година!

Овен На работа и понатаму добро ќе ви оди. И не само добро, туку ќе ги зголемите деловните контакти и повеќе ќе се ангажирате околу...

Неделен хороскоп од 12.02. – 18.02.108 година!

ОВЕН Работа Псохички сте подобро, што може да се види и на деловното поле, така што давате и подобри резултати кои се одразуваат на вашиот буџет. Љубов Емотивно...

Хороскоп од 13.06. – 19.06.2016 година!

ОВЕН Работа:  "Работата го создала човекот" - токму во оваа речечница ќе се препознаете себе си, бидејќи оваа недела успешно реализиравте повеќе задачи и тоа...

Неделен хороскоп од 14.08 – 20.08.2017 година!

ОВЕН Работа - Оваа неделна е идеална да направите листа на нови одлуки, кои се однесуваат на работниот план, па повелете. Љубов - Прашање е, колку...

Хороскоп од 01.02. – 07.02.2016 година!

ОВЕН Работа -  Добивате нов извор на енергија и конечно се враќате на своето старо расположение. Имате желба да доминирате и да бидете сериозно разбрани...

Хороскоп од 22.08. – 28.08.2016 година!

ОВЕН Работа - Оваа недела, сите деловните планови ви одат од рака, а тоа се рефлектира и на вашата финансиска ситуација. Време беше и на...

Хороскоп од 11.01. – 18.01.2016 година!

Овен Добро се чувствувате оваа недела. Имате многу идеи, но не знаете како да ги реализирате. Страствени сте и имате премногу енергија. Не го запоставувајте својот друштвен живот,...

Хороскоп од 29.08 – 04.09.2016 година!

ОВЕН Работа - Чувствувате голем финансиски притисок, а на работа од вас очекуваат поинакви деловни активности, кои можат да ви донесат многу повеќе пари од...

Хороскоп за ден 12.05.2018 година!

  Овен (21.03 – 20.04) Многу поволен ден за повеќето претставници на вашиот знак, особено за тие кои одат директно кон целта. Имате поддршка од еден Лав...