ЕЈСИ македонски дизајнерски бренд кој нуди современ начин на секојдневно живеење!

ЕЈСИ е дизајнерски бренд кој нуди современ начин на секојдневно живеење, квалитетни рачно изработени решенија со повеќе функции и форми, со акцент на естетиката...

‘Coffee table’ книги, нов тренди луксузен детал во домот

Oвој период е идеален за мали измени кои симболично ќе означат нов почеток и ќе нè подготват за некои нови работни победи. Кога зборуваме...

Неколку едноставни идеи за поубав балкон!

Пред се, терасата или балконот треба да се исчистат од нередот и се исфрлат непотребните работи. Подобро е да направите простор за мала маса...

Ефектни црни лустери во ентериерот!

  Тенките, минималистички лустери претставуваат главен тренд во светот. Но исто така, последниве години, можеме да забележиме како и прекрасните стилски лустери повторно се пробиваат во...

Заштитете ја животната средина и обојте ги велигденските јајца на природен...

Важно е да ги извадите јајцата навремено, или неколку часа порано од фрижидерот, за да достигнат собна температура и да не пукнат при варењето. ...

Најмалата спална соба на светот!

Франсускиот дизајнер Gilles Belley неодамна дизајнираше систем на мебел наречен ROOMS, кој го развива односот помеѓу домашните активности, создавајќи простори за живот и работа, од мебелот кој...

Иновативни кујнски помагала

Сигурно додека работите во кујната посакувате нештата да ги сработие полесно и побрзо. Сакате да ги извадите семките од маслинките, полесно да ја исечете пицата...

Совршена оаза по мерка за секое дете!

  Секој родител сака на своето дете да му го даде најдоброто што може, било тоа да се играчки, образование и љубов ... Сепак, понекогаш животот се...

Moдерен дизајн на стан со најдоброто од 70-тите!

Лили дизајн студиото, неодамна заврши со новиот проект, уредувајќи го ентериерот на лондонскиот стан од 70-години на минатиот век. Просторот нудел голем потенцијал а...

Најубави новогодишни елки украсени со цвеќе!

Цела елка да се украси со цвеќе? - сигурно е последна работа што ни паднала на ум, кога размислуваме за украсувањето на новогодишната елка....

Како да креирате функционален микро двор!

Како да креирате функционален микро двор! Фокусирајте се на бојата и дизајнот Малиот простор бара се да се базира на индивидуалните стилски елементи. Ова додава кохезија...

Се продава најскапиот стан во Монако!

Во бизнисот на луксузни недвижнини, последниве години веќе нема граници. Оваа највисока категорија на луксузни станови е претежно во Монако, каде што највисоката зграда...