Овој неверојатен “црн лилјак ” е создаден од специјалистот SchwabenFolia од Германија .  Автомобилот се состои од мат црно тело, црно-обоени 20-инчни тркала и логото Бетмен поставено на задната страна. Црниот лилјак  може да забрза од 0 до 100 км/ч  за 3,5 секунди, и до 200 км/ч  за помалку од 10 секунди,  постигнува максимална брзина од 321 км/ч. Прекрасна обработка и детали, автомобил направен само за луѓе со префинет вкус.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР