“HandMade Fonts” е дизајнерска компанија од Естонија, формирана во 2008ма година од Vladimir и Maksim Loginov кои секогаш се во потрага по уникатни, нови, не традиционални начини за изработка на фонтови за различни пакувања, магазини, рекламни кампањи.


СПОДЕЛИ
Претходна објаваSevern bor – речен плимски бран (Англија)
Следна објаваСупер Марио обетки
Вљубеник во уметноста и дизајнот, пружа несекојдневна и ретка презентација на истите. Носител на особена артистичка визија поткрепена со последните модни случувања, својата визуелна меморија успешно ја инкорпорира во светот на заборавените уметнички вредности. Подржувач и промотор на хуманоста, вешто ја унапредува како креативната, така и хуманата страна на животот.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР