Денес сакаме да го подигнеме вашето расположение со овие прекрасни фотографии.  Алиса Вернер, талентиран фотограф од Санкт Петербург, Русија ја брише линијата меѓу еротската и модната фотографија. Алиса е  фотограф со многу талент кој е секогаш жеден по нови предизвици. Погледнете го изборот на нејзините уметнички дела и уживајте!

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР