“…Го гледам небесното синило, и облаците бели,

и светлината на денот, пријатна ми е и темнината на ноќта, 

И си велам: КОЛКУ Е ПРЕКРАСЕН СВЕТОТ.. !!!”

Земјата е местото во кое живееме, таа е нашиот дом и друг не постои. Она што можеме да го видиме и доживееме овде е најголемиот подарок на нашата егзистенција. Погледнете го инспиративното видео на “BBC Worldwide Channel” во кое се слават планетата и живиот свет. Прекрасно!

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЗрнца на среќата
Следна објаваФлеш Моб Скопје
Пишувајќи за уметноста, успешно се грижи за шарената страна на животот, за категоријата која ја истакнува величината на вистинската страст и го бои светот. Ставовите и принципите ги креира како резултат на вечната битка помеѓу традиционалното воспитување и либералната наклонетост кон новото време.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР