Инспириран од позите од Камасутра, дизајнерот Ерик Равело изработи скулптури изработени од пластика кои потоа се покриени со волна во различни бои.

Оваа серија на скулптури е направена за новата кампања на Benetton наречена “I let you discover the rest”!

 

 

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР