Во овој ладен период и во следните снежни денови што ни ги носи зимата ви препорачуваме да се напиете нешто жестоко, воедно и вкусни пијалоци кои би ја стоплиле вашата душа. Погледнете и одлучете сами.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР