Интересно е да се види како традиционалните и класични модни куќи чекорат напред истражувајќи нови начини за да се поврзат со своите клиенти. Dior инспирирани од старите видео игри како Тетрис, Супер Марио, Pac-Man и други и музика на LaRoux, ни гo претставуваат ова одлично видео за нивната козметика.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваПразнични пијалоци
Следна објаваНовогодишни колачиња
Вљубеник во уметноста и дизајнот, пружа несекојдневна и ретка презентација на истите. Носител на особена артистичка визија поткрепена со последните модни случувања, својата визуелна меморија успешно ја инкорпорира во светот на заборавените уметнички вредности. Подржувач и промотор на хуманоста, вешто ја унапредува како креативната, така и хуманата страна на животот.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР