Две годишното шимпанзо “До До” го храни “Аорн” малото тигарче со млеко. Ретки се ваквите фотографии, но еве доказ дека и животните се грижат едни за други.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР