Што се случува кога ќе се искомбинираат божиќни светилки, Guitar Hero и многу труд и време? Користејќи Nintendo Wii и неколку high tech управувачи на светилки, Ric Turner режирал сопствен виртуелен Guitar Hero божиќен предизвик. Со секоја нова секунда, се појавуваат нови светилки, нови форми и бои. Четири минути кои вредат да се погледнат.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваТишината на љубовта
Следна објаваЕдиторијал | Турски Харем
Вљубеник во уметноста и дизајнот, пружа несекојдневна и ретка презентација на истите. Носител на особена артистичка визија поткрепена со последните модни случувања, својата визуелна меморија успешно ја инкорпорира во светот на заборавените уметнички вредности. Подржувач и промотор на хуманоста, вешто ја унапредува како креативната, така и хуманата страна на животот.