Аквариумите се убав украс во домот, но нивното оддржување може да биде тешко. Затоа повеќето луѓе имаат мали аквариуми и златна риба, пластично дрвце и камчиња во боја. Но, овие аквариуми се далеку од такви. Погледнете.
Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објаваФото на денот | Прегратка
Следна објаваВкуси го виножитото
Вљубеник во уметноста и дизајнот, пружа несекојдневна и ретка презентација на истите. Носител на особена артистичка визија поткрепена со последните модни случувања, својата визуелна меморија успешно ја инкорпорира во светот на заборавените уметнички вредности. Подржувач и промотор на хуманоста, вешто ја унапредува како креативната, така и хуманата страна на животот.

3 КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР