Прекрасен ден за едиторијал во пустината.
Планините на Hatta во близина на Дубаи изгледаат како Шкотска во ноември. Моделот e како прекрасен пустински цвет.

Фотограф: Susanne Spiel
Шминка и Фризура:
Sophie Anntherese
Стилист: 
Chrystel Plischke-Livolsi
Помошник стилист: 
Pearl- Mareva Hippolyte
Локација и продукција:
Chrystel Plischke-Livolsi

 

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР