Lamborghini Aventador новиот супер спортски автомобил со 700 КС моќ – моќен и елегантен како неговиот претходник. Борејќи се против силите на природата во 3-минутното видео снимено во Калифорнија во режија на Оле Питерс.

1 коментар

Comments are closed.