Оние на пазарот за мега јахти се веќе запознаени со 70 метарската Numptia. Не постои списание за луксузни јахти на планетава што не ја забележа.
Numptia содржи раскошни соби за 12 гости и вклучува ВИП пакет, три Queen-size двојни кабини. Достапна е за чартер преку Барџис за околу 646.000 $ неделно, и за продажба за непозната цена, за која се шпекулира дека ќе биде околу $ 85.000.000.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР