Ова мало кутренце беше донесено во ветеринарната клиника. Има недостаток на витамини и храна, било оставено само на улица. Така седело неколку дена гладно, без храна.
Погледнете го….

 

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР