Неверојатни дела направени од песок. Секој човек има свои идеи и фантазии, сонови какви вие не би ги сониле. Со мотив, со труд и со работа фантазиите ќе ви станат реалност. Погледнете ги реалните сонови на уметници кои имаат направено неверојатни песочни скулптури.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР