Необично слатки и прекрасно облечени миленичиња. Сите ние имаме миленичиња и не би можеле да си го замислиме животот без нив. Ги сакаме повеке од себеси, тие се најдобриот пријател што можете да го добиете!

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР