Сте виделе ли некогаш мајмуни како јаваат кучиња?!.. Можеби звучи смешно, но токму ваква претстава се оддржа во Оклахома. Четири мајмуни и тим кучиња, познати под уметничкото име „Ghost Riders“ имаа свој перформанс пред маса народ. Скокаа преку ограда, собираа овци…

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР