Фотографија која претставува необично пријателсво помеѓу животните. Откако се виделе станале неразделни. Сега шимпанзото и малечкото бебе тигар се вистинска атракција за сите посетители.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР