Нема да погрешиме ако кажеме дека овој концепт е најдобар Ферари автомобил дизајниран од дизајнери кои никогаш не работеле во дизајн одделот на Ферари.Креаторот на овој извонредно убав автомобил е Саша Селипанов од Берлин, Германија. Убавина која секој посакува да ја поседува.

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ