Љубовта кон животните знае да биде многу голема. Уште како мали тие ве освојуваат, а додека растат дополнително ви го затоплуваат срцето за понатаму  тие чуства да прераснат во посебна приврзаност и неизмерна љубов. Сите оние кои чуваат домашно милениче од мало, посебно куче веруваме дека ќе ги насмее ова слатко и смешно маскирано куче .

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР