За сите обожаватели на серијата Спартак.
На повидок е уште едно одлично продолжение од: “Спартак: Крв и Песок” и “Спартак: Боговите на Арената”, втората сезона “Спартак: Одмазда”. Премиерата  е закажана на 27 Јануари 2012 година. Серијата  го опфаќа животот на ликот Спартак (Liam McIntyre, замена на починатиот Andy Witfield ) заедно со остатокот на гладијаторите по убиството на нивниот господар Батиат и бегството од неговото гладијаторско училиште. Повеќето ликови ги репризираат актерите од предходните серии вклучувајќи ги Lucy Lawless како Лукреција, Peter Mensah како Докторте, Manu Bennett како Криксус, Nick Tarabay како Ашур, Viva Bianca како Литиа, Craig Parker како Гај Клаудиј Глабер, плус Dustin Clare ја повторува својата улога како Ганик од “Спартак: Боговите на Арената”.
Уживајте!!!

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР