Фотографот Carl Kleiner на малку поинаков начин ја покажува неговата љубов кон храната. Секое овошје и зеленчук според него има своја убавина. Погледнете низ објективот на Carl Kleiner.

 

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР