Не е забрането да се носи хулахопка на главата и да влезете во продавница за да купите нешто. Погледнете ги реакциите на луѓето кога водителот ќе си стави хулахопка на главата и ќе оди на шопинг !

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР