Какви се реакциите на децата доколку им соопштите дека сте ги изеле сите слатки кои ги добиле на Денот на вештерките?  Судејќи по нивното однесување, тоа е најтажната вест за нивните години.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР