Време е вашите нокти да станат центарот на вниманието. Divian Arts ви дава добра идеја за креативни и уникатни нокти. Овој маникир изгледа неверојатно и што е најважно не е потребно да сте супер квалификувани за да го направите тоа. Погледнете подоле што ви е потребно за да го постигнете тоа со помош на видеото.


1 коментар

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР