Уште еден мини сериал, продолжение на “Спартак: Крв и песок“.
Спартак: Боговите на арената” ја раскажува приказната за првиот шампион на школата на Батиат: Ганик, во време со многу повеќе насилство и немилосрдност од тоа на Спартак, каде што честа е само изнаоѓање на начин да излезнеш на арената.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР