Одличен мини сериал.
Легенда за тракискиот воин Спартак, заробен од римјаните. Станува гладијатор и се бори за неговата слобода. Креаторите на серијата ни даваат можност да се нурнеме во атмосферата на антиката.Во сериалот се внесени најновите технологии на кинематографијата.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР