Дали и вие како мали уживавте да гледате Баљум баљум, Балтазар, Штрумфови, Веселите Грашковци, Чевличиња, Летечките мечиња, Пожарникарот Сем, Кире Бананамен, Мечето Ушко, Тетка Биберче, Снешкото Були, Кловнот Бозо, Пинк Пантер, Калимеро, Којотот и Брзата птица итрица, Мачорот Силвестер и Џивџи, Душко Долгоушко, познатите “Томиџери” (запрашајте се дали некој од вас кажал Том и Џери) :) и многу други?
Погледнете и потсетете се на добрите стари времиња.

 

 

БАЉУМ БАЉУМ

БАЛТАЗАР

ШТРУМФОВИ

ВЕСЕЛИТЕ ГРАШКОВЦИ

ЧЕВЛИЧИЊА

ЛЕТЕЧКИ МЕЧИЊА

ПОЖАРНИКАРОТ СЕМ

КИРЕ БАНАНАМЕН

МЕЧЕТО УШКО

ТЕТКА БИБЕРЧЕ

СНЕШКОТО БУЛИ

КЛОВНОТ БОЗО

ПИНК ПАНТЕР

КАЛИМЕРО

КОЈОТОТ И БРЗАТА ПТИЦА ИТРИЦА

МАЧОРОТ СИЛВЕСТЕР И ЏИВЏИ

ДУШКО ДОЛГОУШКО

ТОМ И ЏЕРИ

[signoff]

 

1 коментар