Што се случува кога девојките имаат фотоапарат во нивните раце? Добиваме израз на лице, односно потенцирање на тоа колку им се “СОЧНИ” усните. Тоа е феномен кој сеуште неможе да се објасни. Што мислите вие?

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР