Креативна реклама. Погледнете што се крие под “маската” на Рико – дечкото “Зомби”.

Ви приложуваме неколку фотографии од Рико.

 

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР