Дали нештата се секогаш онакви какви ги перцепираме, или има нешто затскриено под слојот на видливото? ,,Inside” e видео од Rok Predin кое визуелно се обидува да одговори на ова прашање, метафоричен кус приказ на скриеното значење, на она што се наоѓа во внатрешноста на нештата.

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР