Зошто да направите една фотографија кога можете 36 во исто време!

36 камери се стратешки поставени заедно во топка направена од тврда пена која му овозможува на корисникот да направи 360 степени панорамски фотографии без било каков ризик на оштетување на камерата. Фотографиите може да ги гледате со софтверот што доаѓа во пакувањето. Софтверот му овозможува на корисникот да се движи и зумира во замрзнатата фотографија од 360 степени.Негативната страна е тоа што камерата е само 2 мегапиксели. Камерата сеуште не е достапна за купување, но се надеваме дека набрзо ќе ја испробаме. Уживајте во видеото.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР