Ова е само мал дел од фотографиите кои се направени во биолошката станица на Белото Море. Фотографот Александар Семенов е воодушевен и шокиран од необичните и неверојатни суштества. Убавина која сеуште неможе секој да ја доживее. Погледнете…

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР