Тишина, смиреност, релаксираност , Ви дава простор да се издишите, да здивнете од секојдневните обврски, да ги опуштите вашите мисли, да ја ослободите душата, Ви дозволува да воспоставите рамнотежа во душата. Да го го слушнете битот на срцето, шепотот на мислата да ги изговори зборовите што никогаш неможат да бидат изговорени, да се лоцирате себеси во просторот и времето и да соберете сила за повторно да ја започнете битката на хаосот и нередот.
Тишината денес е само едно мало делче во просторот и времето , едно мало делче кое секој човек го бара, за да се стабилизира од преоптереноста на денешниот живот.

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР