Не ги дискриминирајте луѓето со хендикеп.Тие се исти како и сите нормални луѓе, сакаат внимание, љубов, грижа. Не им го одземајте тоа!!! Се надеваме дека ќе сфатите многу работи од рекламата. Погледнете и споделете!

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР