Замислете едно утро да се разбудите без емоции,едноставно да ги немате.Да не чувствувате ништо….ни бес,ни љубов,ни тага,ни среќа….

Дали таков човек би бил способен да преживее?
Има ли таквиот живот смисол?
Колку и како би се променил начинот на размислување?

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР