Глува девојка доби можност да си го слушне гласот за прв пат во животот.Тоа се вистинските вредности во животот.Погледнете колку е среќна!

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР