Креативноста на фотографите и идеите за уникатна венчавка не се исцрпуваат, овој млад пар реши да го ангажира креативниот Mike Kremer за својата свадба. Изборот дефинитивно бил вистинскиот, фотографиите се оригинални, креативни и полни со љубов. За Фото на денот ние го одбравме моментот на креативното “ДА”.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР