Момче кое е оставено само на себе целиот свој живот,преживува сам без никаква помош борејки се со сите тешкотии што животот му ги “подарил”.Тој нема ништо на светов освен неговиот најголем талент….ГЛАСОТ

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР