Фотографијата денес може да достигне до точка на совршенство благодарение на Фотошоп програмата.Сите имаме недостатоци,треба да се сакаме такви какви што сме,но кога станува збор за професионална фотографија која служи за разни реклами и се со некаква намена фотографот мора да ги направи совршени, а Фотошоп му помага во тоа.Погледнете!

Коментари

коментари

2 КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР