Рускиот фотограф Кезин Кантарда дефинитивно изненадува со неговиот стил и креативност.Знае како тоа што ќе го замисли да го претвори во фотографија.Фотосесијата што ќе ја погледнете е наречена BODY ART.Уживајте во фотографиите,се надеваме дека ќе ви се допадне Кезин и неговиот стил.

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР