Се работи за многу интересен „дуел“, кратко stop motion (кадар по кадар)  видео во режија на Patrick Boivin. Во центарот на случувањата се Michael Jackson и Mr. Bean кои во конкретниов случај –  налик на кукли, преобразувајќи се меѓусебно се борат.

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објаваФото на денот | Индонезија
Следна објаваЦарицата на Давид – Индија Еџхил
Афирмацијата на уметничките вредности обелоденети преку седмата уметност е нејзин печат врз креативната страна на животот. Во чекор со последните ажурирања од својата област, внимателно ја унапредува уметноста. Суптилното комуницирање преку музиката и користењето на мултимедијалниот приказ на уметноста ја прават непоправлив оптимист и трагач кон суперлативот од светски убавини.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР